advertorial

Det kan måske lyde helt åndssvagt i dine ører, at man skulle sørge for at holde ens træsko rene, når man nu forestiller sig, at det er en landmand, der går rundt i træsko ude i møddingen, så de konstant er beskidte og lugter, så der ingen grund er til at gøre dem rene, da de hurtigt er svinede til igen.

Men nu findes der blandt andet også sikkerhedstræsko, som man bruger i andre sammenhænge, og så er der træsko, som man bruger til bare at være ude i haven eller handle ind med eller gå en lille tur, så de ikke bliver lige så beskidte, selvom de da går lidt snask og snavs på sig.

Desuden er det jo bare rart, at man kan komme indenfor med nogle træsko – hjemme som ude – som der ikke griser hele indgangsområdet med videre til.

Og det er derfor, vi skal se på, hvordan man kan holde ens træsko rene.

Gør dine træsko rene, når der er grund til det

Som sagt er det måske ikke den store nødvendighed, hvis det er nogle træsko, som du kun har på ude i en svinesti – men så skal de ikke indenfor!

Men har man almindelige træsko, som man bruger i andre sammenhænge, så kan man for eksempel lige tage en pind og børste det værste jord og mudder af, som der har samlet sig under dem.

Og man kan også tage en højtryksspuler til at rense skoene med, da de som regel er meget holdbare og kan holde til en hård rensning.

Dog ser det nok lidt patetisk ud, hvis man forsøger at pudse læderet på ens træsko, men hvis det nu er nogle fine træsko, som man har, så kan man da gøre sig den ulejlighed eller gøre dem fine til, når man skal bruge dem til noget bestemt.