Der er meget at holde styr på i forbindelse med et boligkøb. Først skal du finde det helt rigtige hus og sikre dig det, før alle andre. Det kan være en lang og sej proces, særligt på et boligmarked som det århusianske, hvor boligerne hurtigt bliver solgt. Her handler det altså om at være hurtig, hvis du skal sikre dig din drømmebolig. Det er dog en god ide ikke at være så hurtig, at du glemmer at få styr på alt det juridiske i forbindelse med boligkøbet. Det er derfor en god ide, at du henvender dig til en boligadvokat Århus, inden du skriver under. 

Firmaet Hviid Advokater har mange gode boligadvokater i Århus, der kan hjælpe dig med dit boligkøb. De kan læse kontrakten igennem, inden du skriver under, så du er sikker på, at du ikke køber katten i sækken. Det vil sige, at du er sikker på, at der ikke er nogle fejl og mangler ved huset, som du ikke har været opmærksom på. Det kan også være bestemmelser, som du ikke lige vidste gjaldt. Det kan være rigtig ærgerligt og frustrerende, at du først finder ud af dem, når du har skrevet under på købsaftalen. 

Hvis du sidder med et hus, hvor der er et pres på dig for at lave en hurtig handel, kan du skrive under med et advokatforbehold. Det betyder, at købsaftalen først er endeligt gældende, når din advokat har godkendt den. Når du skriver under med et advokatforbehold, kan det give dig et forspring i forhold til de andre interesserede købere. Det kan gøre, at huset ender med at blive dit, fordi du skrev under. Men det gør også, at du ikke har sagt endelig ja til huset, før din advokat har godkendt købet. 

Det er her Hviid Advokater kommer ind i billedet. Når du har skrevet under med et advokatforbehold, kontakter du Hviid Advokater og får dem til at læse kontrakten igennem. Hvis de siger god for den, er huset dit. Hvis de ikke kan sige god for den, har du stadig muligheden for at sige nej til huset. Det giver dig dermed en større tryghed, så du ikke ender med at købe katten i sækken. Det er ærgerligt og frustrerende at stå med et hus, der ender med at koste en mange flere penge, end man ellers havde regnet med. Et hus er en stor investering, og pengene til en advokat er derfor godt givet ud.