Er dit gulv ved at være slidt og grimt? Og overvejer du at få det slebet, men aner ikke, hvilket firma du skal vælge, og hvad det koster? GulvKanonen kan hjælpe dig med råd og vejledning og naturligvis give dig et tilbud på dit gulv. Du bliver glad, når du ser, at dit gulv ser ud som nyt igen.

Det danske firma GulvKanonen fra Ringsted har speciale i afhøvling og -slibning af trægulve med over 10 års erfaring. Gulvfolkene arbejder med at slibe og efterbehandle trægulve hver dag, og de bruger naturligvis professionelle maskiner. De sikrer sig først, at de har forstået dine ønsker korrekt, så resultatet bliver som forventet. Gulvene har 3 års garanti.  

Hvorfor få slebet gulvet?

Træets naturlige struktur og årer træder tydeligere frem efter en slibning, og samtidigt hjælper du dit gulv til at holde længere og se pænt ud i længere tid. Det kan være fristende at forsøge selv at ordne gulvet… Hvis du ikke selv ved, præcis hvad du laver, bør du få professionelle til at slibe gulvet – så er du meget mere sikker på et godt resultat og har også en garanti. Hvis du selv får lavet noget forkert, ærgrer du dig og kan kun bebrejde dig selv.

Forskellige opgaver 

Behandlingen af gulve kan købes i hele Danmark, og kunder skal ikke holde sig tilbage med særlige opgaver. GulvKanonen har udført mange forskellige typer opgaver, også komplekse, og får gode anmeldelser på Trustpilot. Du bør faktisk som tommelfingerregel kunne finde mindst 50 gode anmeldelser på et håndværkerfirma – ellers er der noget galt. 

GulvKanonen rådgiver og hjælper med, hvilken type overfladebehandling til trægulvene, du skal bruge, og guider til, hvordan gulvene skal gøres rent.

Du kan få et gratis tilbud på afslibning af dine trægulve. Og husk, at du med GulvKanonen er sikret et godt og langvarigt resultat til dine trægulve.