Du kender det sikkert. Regnskabsåret er slut, og du skal have det store overblik. Du har en stor mængde data, der skal behandles og gøres brugbar, og du har redskabet til det, nemlig Excel. Problemet er, at du sidder fast i teknikaliteter, for hvordan er det nu lige jeg laver en pivottabel, et cirkeldiagram med varierende cirkeludsnit, og hvad er VBA programmering overhovedet?

Fordelene ved at få en erfaren ekspert til at introducere dig til alle Excels mange funktioner og uendelige potentiale kan ikke underdrives. Derfor er det også klart anbefalelsesværdigt, at tage et kig på det store udbud af Excel kurser. På kurset, Excel grundlæggende får du en bred og alsidig introduktion til programmet, dets funktioner og dets muligheder. De kompetencer du opnår i dette kursus kan let opgraderes og udvides med kurserne, Excel udvidet og Excel avanceret. Kurserne er fokuseret på forskellige aspekter af Excel, hvilket gør det muligt at gå mere i dybden med funktionerne og brugen af disse. Lær at bruge VBA programmering til at behandle data på det ene kursus og kombiner det med kurset, Dashboards i Excel, hvor du får introduktion og øvelse i visualiseringen af data på en nem og overskuelig måde.   

At uddanne sig selv i Excel er ikke blot en god investering, der sparer tid, men også guld værd, da du har mulighed for at se potentialet i de data du har. Dertil bliver behandlingen af logistik, data og tal langt mere troværdig og sikker.

Er du eller en af dine kollegaer bedre i det engelske sprog, har du også mulighed for at tage en stor del af kurserne på engelsk – uden at gå på kompromis med niveau og faglighed.  

Mulighederne er mange, og det kan være uoverskueligt at sætte sig ind præcis, hvilke kompetencer og evner man mangler til at gøre data- og talbehandling let og elegant. Derfor får du gerne med at undersøge dine behov og ambitioner, så du kan vælge et kursus, der passer perfekt til dig.