advertorial

Dannebrogsvinduer lyder som noget meget hyggeligt og særligt dansk, og man finder da også mange af den slags type dannebrogsvindue herhjemme i forskellige størrelser og omfang, der mere eller mindre ligner det danske flag.

Men man ser også den slags type i udlandet, hvor man måske kalder dem for noget andet, for der er jo en del andre lande, der har et flag, der minder om det danske, men hvor farverne bare er anderledes, specielt her i Norden.

Og som sagt er det mere udgangspunktet for en model, hvor det er udformningen, der minder om flaget, men hvor man kan redigere og ændre så meget på den slags vindue, at man ender med noget, der kan være langt fra Dannebrog.

Dog kan man selv gøre sit til at vise, at man mener det som et dannebrogsvindue og ikke en efterligning af et andet nordisk flag – og så bliver det endda hyggeligt at se på!

Gør det dannebrogsvindue virkelig dansk at se på

Man behøver ikke gøre det her ved alle vinduer af dannebrogstypen, som man har, for man kan lægge alle kræfter i et udsmykke et af vinduerne, så det virkelig kommer til at se dansk ud.

Og vi taler ikke om, at man går hen og malerne rammerne på vinduerne, selvom det kan være en idé, hvis man vil fremhæve de danske farver – uden at male på ruden selvfølgelig.

Men man kan hænge små dannebrogsflag op i vinduesrammen på vinduet af den type, som man kender det fra juletræets pynt.

Man kan også stille så danske klenodier i vindueskarmen, der viser nogle danskhed, så man virkelig eksemplificerer, at man her har at gøre med inspiration fra Dannebrog.

Der er mange måder, man kan udsmykke med, og man kan gøre det mere eller mindre permanent, og så kan man ændre det fra tid til anden.