Har du brug for en dygtig lokal gulvsliber til gulvafslibning i Roskilde, så kan du med fordel hyre GulvKanonen.dk, som kører ud til kunder over hele Sjælland, og som tilbyder professionel og effektiv gulvafslibning til billige priser. GulvKanonens dygtige gulvslibere har mangeårig erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, så dine trægulve vil med garanti være i gode hænder, når du overlader opgaven til dem. Har du brug for en gulvsliber, som hurtigt kan rykke ud f.eks. i forbindelse med, at du skal flytte ind i en ny bolig, så kan du vælge en hurtig opstart. Du får en meget professionel rådgivning, og arbejdet er i topkvalitet. Du får desuden altid tre års garanti på alt udført arbejde.

Flotte trægulve som matcher boligen

Har du købt en bolig, hvor trægulvene trænger til en slibning og efterbehandling, så de bliver flotte at se på og passer til din boligstil? Eller er det trægulvene i din nuværende bolig, som trænger til en kærlig overhaling, fordi de er slidte, ridsede eller har fået mærker? En kompetent gulvsliber fra GulvKanonen kan med garanti få dine trægulve til at stråle igen, og du bestemmer selv, hvilken type efterbehandling du ønsker.

Derfor skal nyslebne trægulve have en god efterbehandling

Nyslebne trægulve er sarte og modtagelige for snavs og vand, og derfor er det vigtigt at give dem en god efterbehandling, som beskytter dem. Det kan f.eks. være lak-, lud- eller oliebehandling, eller det kan være maling. Alt efter din boligstil og dine behov kan du få netop den type efterbehandling, som passer til din bolig. Den slidstærke løsning er lakbehandling, og der kan du regne med at få trægulve, som kan holde til meget. Ludbehandlede eller oliebehandlede gulve har en flot lys farve, men de kræver, at du bruger lidt mere tid på vedligeholdelse. Du kan også vælge at få dine gulve malet i din yndlingsfarve og dermed understrege din personlige smag i din boligindretning. Du kan altid indhente et godt tilbud hos GulvKanonen, som er klar til at imødekomme dine ønsker med hensyn til gulvafslibning.