Gulvafslibning – Når dit hjem trænger til en kærlig hånd

Træ er et af de mest holdbare, slidstærke og smukke materialer, som naturen supplerer os med. Derfor er der naturligvis mange mennesker, som har valgt at benytte dette som fundamentet, når vi skal indrette vores hjem. Når træet forbliver velplejet, skaber det et varmt og hjemligt udtryk i vores boliger og bidrager til at skabe en behagelig atmosfære. Der kan ofte gå mange år imellem renovation af vores gulve og tilstanden vil naturligt blive slidt, igennem dette forløb.

Derfor har vores servicemindede og kvalitetsbevidste ansatte erfaring med alle typer opgaver og vi kan garantere dig et perfekt resultat, hver gang. Når der skal foretages en renovation af én del af huset, vil det ofte skabe fokus på de andre dele, som også godt kunne bruge en opgradering.

Derfor tilbyder vi som ekstra services også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, for at skabe et sammenhængende og harmonisk udtryk i hele dit hjem. Hvis du drømmer om en komplet renovation, udfører vi også malerarbejde, så du kan give helt nyt liv til din bolig.  

Sikkerhed og god kommunikation er vigtigt for os og derfor står vores kyndige og kompetente medarbejdere altid klar, til at besvare et hvert spørgsmål du måtte have til arbejdsprocessen. Du vil også være dækket af vores tilfredshedsgaranti, som omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at arbejdet er set og godkendt fra din side. På den måde kan du altid føle dig tryg, med viden om at alt vil leve op til, eller overstige, alle dine forventninger. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, angående tid og pris på dine drømme om renovation? På vores hjemmeside vil du kunne finde alt vores relevante kontaktinformation, samt læse anmeldelser fra vores glade kunder, Danmark over.