Står du og skal bruge en advokat i Odense eller i en af de andre store danske byer heriblandt København, Aarhus, Vejle, Kolding og flere andre byer, så er det oplagt at benytte Hviid advokater. Med kontorer spredt rundt i Danmarks største byer har de mulighed for at tilbyde at tage sig af juridiske opgaver af mange forskellige slags. Du har mulighed for at få en advokat, der er højt specialiseret i flere forskellige sagsområder, da alle advokater har et eller flere sagsområder som speciale. Altid kombineres de juridiske problemstillinger med praktiske løsninger, og altid er de hos Hviid advokater grundige, tilgængelige og hurtig i deres ekspedition.

Specialister i arveret

Et af de områder, hvor de er specialister hos Hviid advokater er i forbindelse med arveret. Du kan få styr på hvor meget, der skal betales i arveafgift, og hvornår det er en god ide at oprette et testamente samt hvad der sker, hvis du ikke gør dette. Men via Hviid advokater kan de også tage sig af dødsbobehandling, og hvordan man forholder sig i forbindelse med et dødsfald. Men du kan også få rådgivning til at oprette særeje og ægtepagter ved ægteskaber eller blot få klarhed over, hvad det betyder med fælleseje. Hviid advokater er også specialister i forbindelse med erstatningssager som følge af skader ved trafikulykker. Tiden efter en trafikulykke kan være uoverskuelig, og det er altid ret at have en advokat, der udelukkende arbejder for at få mest muligt i erstatning. Specielt når det handler om piskesmæld, som er en af de hyppigste skader efter et trafikuheld, har de enorm viden hos Hviid, og da de er landsdækkende, kan du uanset, hvor du befinder dig få hjælp fra en erstatningsadvokat fra Hviid advokater.

Også til erhverv

Hos Hviid advokater kan de også løse en lang række områder indenfor erhverv. Står du og skal starte en virksomhed, kan du blive rådgivet i, hvilken type selskab du skal vælge eller om det bedre kan betale sig at starte en enkelmandsvirksomhed eller et interessentselskab. Forskellen er som bekendt, at man hæfter med begrænset ansvar i et Iværksætterselskabet (IvS), anpartsselskabet (ApS) og aktieselskabet (A/S). Hviid advokater kan rådgive dig til at indgå ejeraftaler, hvor der blandt andet beskrives beslutningsprocessen blandt ejerne. Men hos Hviid advokater kan du også rådgive dig, når det gælder indgåelse af kontrakter med samarbejdspartere, eksterne konsulenter, leverandører og andre. Du kan få råd, når det gælder erhvervslejeret. For de fleste virksomheder indleder med at leje sig ind i de første lokaler. Få mange flere informationer om Hviid advokater via hviidadvokater.dk.