Kan LED paneler (læs mere om de bedste LED paneler her: http://mrperfect.dk/19057-led-paneler) bruges som vækstlamper til planter?

 

LED paneler er allerede i dag flittigt brugt og fylder mere og mere i danske hjem, kontorer, indkøbscentre mv. qua denne utrolige store besparelse man kan se frem ti strømforbrug og at en LED panel er billigst og kan fås i mange former, farver og design, så du kan få den lige præcis som du gerne vil have den. Men en LED panel kan bruges til meget andet end bare klassisk belysning og vil i fremtiden være en meget stor energikilde til ikke bare belysning af meget store lokaler men også i form af vækstlamper, plantelys eller grolamper, som de nu også hedder. Og det er der en særlig grund til, nemlig en meget billig strømkilde og at disse LED paneler kan fås med solceller. Køber du dine paneler med solceller er det altså helt gratis og du har dermed ingen yderligere omkostninger, men bemærk venligst at en LED panel med solceller generelt er dyrere end dem de klassiske der har strømforbrug, så det kræver at du skal regne på hvilken panel der passer bedst til dig og dine behov men i de fleste tilfælde og til mindre lokaler anbefales en almindelig LED panel.

Hvilke LED paneler er bedst og billigst?
11(2)

 

Der findes i dag virkelig mange udbydere af LED paneler men hvilken panel er det bedste køb? Det har vi her hos kofoedoglarsen.dk testet og er kommet frem til følgende: Den billigste LED panel på markedet er ikke et godt køb! Og denne konklusion er besluttet ud fra denne ekstreme forbrug af EL, dvs. at den bliver dyr, virkelig dyr i længden og derfor er denne billige pris blot en midlertidigt, og allerede efter 9 måneder har brugt så meget strøm at den nu er dyrest, derfor anbefaler vi ikke den billigste LED panel. Lad os hoppe direkte over til resultatet, nemlig ”Hvilken LED panel er den bedste og billigste? ”

11(1)

LED paneler fra Mrperfect.dk er billigst og bedst!

 

Denne konklusion er taget ud fra prisen på de forskellige LED paneler, sortiment, udvalg, strømforbrug og garanti. Pris er selvfølgelig en meget vigtig faktor og her er Mrperfect.dk suverænt billigst og er ca. 50% billigere end alle de andre. Mrperfect.dk´s sortiment er ligeledes noget større og her kan du få paneler i 60X60 og i runde, firkantede mv. Strømforbruget på en typisk LED panel er ca. 10-12W men LED paneler fra Mrperfect.dk se dem her:  bruger ca. 4-6Watt og er derfor en klar vinder af testen.