Vi har vel alle prøvet den fornemmelse at stå foran sin garderobe og ikke vide, hvad man skal tage på i dag. Tøj kan virkelig give en nogle voldsomme frustrationer af og til. Hvad var det lige, man forventedes at tage på til den fest, og hvordan har jeg lyst til at se ud?, Kundemødet, hvad har kunderne mon på, hvordan kan jeg matche det bedst muligt?, Arbejdet, hvad har de andre på, hvad skal jeg så have på, er mit tøj for udfordrende, for kedeligt? Alle disse tanker har jeg i hvert fald haft mange gange. Det pudsige er, at jeg har aldrig rigtigt været god til at købe tøj. Da jeg var mindre, gik min moder meget op i hvad jeg havde på, så hun købte og sammensatte, som hun syntes bedst. I min voksne alder, har jeg en mand, som er god til at købe tøj til mig. Men når jeg indimellem tage mig sammen, så springer jeg straks på nettet og bliver inspireret. Jeg har altid nogle meget specifikke behov for indkøb, når jeg skal have tøj. En ny kjole til en bestemt fest, en jakke, der passer til et specielt sæt tøj, en bluse, der matcher de hvide bukser etc. 

En anden inspirationskilde til mit tøjvalg er damebladene. Der er flere dameblade, der har sæt, de har sat sammen, hvor man både kan finde det meget dyre tøj, men hvor de også har fundet en noget billigere model. Jeg har også efterhånden gjort mig en del erfaringer med forskellige designere og min figur. Der er bare nogle designere, der har en bedre forståelse for netop min krop end andre. Så derfor kan jeg også, når jeg går på nettet have en speciel designer i tankerne og så gå på tilbudsjagt efter denne designer. Desværre har jeg en tendens til at falde for det tøj, som er meget eksklusivt, så mit indkøb afhænger af om tilbuddet lige er der.

Måske er du typen, der har et fast beløb, du bruger om måneden til tøj. Her kan du med fordel også gå på nettet og få meget mere for pengene eller måske bare blive inspireret. Du kan også tænke i at opbygge en basisgarderobe, der er flere dameblade, der har en opskrift på en sådan. Men nogle af rådene er, at når du skal planlægge din basisgarderobe, så skal du tænke på dine behov og din smag og du skal vælge din farveskala. Når du så skal shoppe til din basisgarderobe, så skal du rydde op og smide ud, bruge dine penge på det du har på til daglig, du skal kende din kropsfacon og du skal vælge tøj af en god kvalitet. Desuden skal du sørge for at organisere din garderobe, vedligeholde den samt opdatere den, så er du godt på vej til at undgå de værste tøjkriser.  

Hvis din garderobe trænger til en opgradering, udskiftning eller bare må eje den specielle kjole, så find dit personlige stykke tøj her blandt vores mange forskellige mærker og til konkurrencedygtige priser.