advertorial

Har du igennem længere tid – måske flere år – døjet med et misbrug af alkohol, som efterhånden har taget overhånd i dit liv? Så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp til at lægge flasken på hylden og en gang for alle komme ud af den grimme vane.

Hvor kan jeg få den bedste misbrugsbehandling?

Hvis du søger hjælp til behandling af alkohol misbrug kan du med stor fordel henvende dig hos et af landets mange misbrugscentre.

På et misbrugscenter med speciale inden for behandling af alkoholisme vil du med sikkerhed kunne få den mest effektive afvænning. Du vil samtidig kunne få hjælp og støtte til at holde dig ædru efter endt behandlings forløb. Og du vil ikke mindst selv kunne genfinde motivationen til at bevare den rette kurs for din nye tilværelse.

image

Hos Behandlingscenter Søby Park finder du dygtige og erfarne behandlere som kan hjælpe dig med at komme ud af dit misbrug og videre i en tilværelse fri for alkohol og afhængighed. Behandlingscenter Søby Park har nogle af landets bedste resultater når det handler om misbrugsbehandling, og er særdeles velrenommeret for sin effektive behandling.

Behandlingscenter Søby Park tilbyder et behandlings forløb af cirka fem ugers varighed med et tilhørende afrusnings forløb og opfølgende møder efter selve behandlings forløbet. Du vil blive indlogeret på selve centeret uden adgang til afhængigheds skabende substanser, men med mulighed for altid at kunne snakke med en af de tilknyttede misbrugskonsulenter.

En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger som selv har gennemgået et lignende behandlings forløb og derfor ved hvad du går igennem. Og efter behandlingens afslutning får du tilbuddet om at bevare kontakten til en misbrugskonsulent som du altid vil kunne tage fat i hvis du har brug for hjælp.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Søby Park og behandling af alkohol misbrug på behandlingscentersoebypark.dk.