advertorial

Er du ked af ikke at kunne bruge dit gamle badekar, fordi emaljen på karrets inderside er snusket, misfarvet og krakeleret? Så bør du overveje at få dit badekar renoveret.

Hvordan foregår en renovering af badekar?

Når et gammelt badekar skal sættes i stand foregår det ved en proces som kaldes for emaljering. Ved en emaljering fjernes den gamle, slidte emalje fra badekarrets inderside og erstattes af en ny og frisk en af slagsen.

Emaljering af badekar er en procedure som er langt billigere og en del mindre besværlig end en total udskiftning af badekarret. Faktisk kan en dygtig og erfaren badekarsmaler på under fire timer få dit gamle badekar til at stå som nyt igen.

Allerede efter et døgn er emaljen tilstrækkeligt hærdet til at du atter kan tage badekarret i brug. Og så kan du have glæde af dit flotte, skinnende badekar i mange år fremover.

image

Selve renoverings processen består af flere trin. Først sliber badekarsmaleren dit badekar indvendig og renser det op således at det er helt jævnt og glat på indersiden. Så påføres grunderen, som består af epoxy, og som er nødvendig for at emaljen kan binde ordentligt.

Sluttelig lakeres badekarret med polyuretan hvilket giver den smukke blanke overflade. Dette foregår ved hjælp af en sprøjtepistol.

På mange måder har emaljering af badekar en del tilfælles ed en autolakering. Og lige som du altid vil overlade opgaven med lakering af din bil til en professionel autolakerer bør du lade en erfaren badekarsmaler forestå emaljering af dit badekar.

Hvor kan jeg finde en kompetent badekarsmaler i København?

Er du på udkig efter en fagperson som kan renovere dit gamle badekar kan du altid tage kontakt til Emaljemanden. Emaljemanden kan give dig et skarpt tilbud på renovering af badekar med ny emalje – klik ind og læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/renovering-af-badekar/.