Fotografer arbejder i mange forskellige miljøer, og hvis det står til dem, så skal deres motiver gerne være placeret i den rette vinkel, med det rette lys, vinkler, former og så videre – altså, må det gerne være så opsat som muligt, så fotografen får de bedste betingelser overhovedet at arbejde under.

Dog er der også noget spændende ved at se, om man kan fange et gyldent øjeblik enten som udsendt fotograf til møder, arrangement med rød løber, sportsbegivenheder og meget andet, fordi de andre ikke er der for fotografen, men omvendt.

Heldigvis har man nogle gange heldet med sig, så de mennesker lige poserer for kameraet, så man kan få nogle gode skud af dem, men det er ikke altid, man kan have heldet med sig på den front.

Men der er også situationer, hvor en fotograf kommer ud i nogle omstændigheder, der virkelig modarbejder dem, og modstanderen kan faktisk være dig som gæst.

Her tænker vi for eksempel på, hvis man har købt billet til en koncert, og man så kommer helt op foran ved scenekanten. Til de større arrangementer er der ofte lige et lille mellemrum mellem scenen og ud til publikum. Det er denne sektion, man kalder for fotograven, men det er ikke altid givet, af den er der.

Det er dog ofte givet, at de mennesker, der er helt oppe foran, også er dem, som skejer mest ud – og det er på godt og ondt.

For man føler måske, at man som koncertgæst med en betalt billet har ret til at opføre sig, som det passer en, og så er fotografen måske bare et irriterende element, der går i vejen for ens oplevelse.

Du skal tænke på, at han er ansat til at dække denne opgave, og du ville vel heller ikke obstruere andre mennesker i det virkelige liv til dagligt med at udføre deres opgaver?

Desuden kan det jo være, at vedkommende tager nogle gode billeder af dig til koncerten, som du kan nyde bagefter!

En værdi fotograf at prøve er for resten https://moellerthomsen.com/