E-cigaretter er efterhånden blevet mere og mere populære, og det betyder også, at markedet for e væske er eksploderet. E-væsken er nemlig det vigtigste element, når det kommer til den elektroniske cigaret, da det er den væske, du damper, og så det samtidig væsken, der giver selve smagen – og det er netop smagen, der er med til at fuldende oplevelsen, når du bruger din e-cigaret. 

Kæmpe udvalg af spændende smage til din e-cigaret 

Heldigvis findes der et kæmpe udvalg af spændende smage på markedet, så du kan finde frem til den, der falder i lige netop din smag. Det store udvalg betyder dog også, at det kan være lidt uoverskueligt at finde rundt i – især hvis man ikke har særlig meget erfaring med e-cigaretter. 

Helt overordnet så er der både smage, der matcher det søde, det sure eller det stærke. Vælg den type der tiltaler dig og passer bedst til din smag. Du kan med fordel finde 2-3 stykker i starten, som du tænker vil falde i din smag, så du kan prøve lidt forskelligt af og finde frem til den optimale smagsoplevelse. Desuden vil det også være rart at have lidt forskellige at skifte imellem, så du ikke kører træt i den samme og får en utilfredsstillende rygeoplevelse. 

Men hvilke smage skal man så vælge? Først og fremmest er der tobaksmagen, som du også kan få som e-væske, og det tiltaler mange, men det anbefales dog, at du prøver at bevæge dig lidt væk fra de klassiske cigaretter. På markedet er der også et væld af søde e-væsker, der er inspireret af søde sager eller frugt, og de er et godt valg, hvis du er glad for det søde. Hvis du er mere til de friske smage, så findes der også mint og menthol. 

Så hvis du vil finde frem til dine favorit smage, så er Prodamp et godt sted at havne. Hos Prodamp finder du nemlig et stort udvalg af forskellige typer e-væske, og de er et rigtig godt valg, da deres kvalitet altid er i top, og smagen skuffer aldrig.